Hvem er SNJ?

Skandinavisk Natur og Jagt ejes af Flemming Lehbert Sørensen.

I kraft af samarbejde med skovfolk ogf jægere i andre lande sælger vi ejendommne med fokus på gode jagtmuligheder.

Som ejer af flere ejendomme i Sverige og en større skovejendom i Tyskland gennem mange år, er det oplagt at hjælpe andre med ejendomsinvesteringer, som giver gode oplevelser, mens pengene er godt placeret i ejendommen.

Flemming L. S. er certificeret tysk ejendomsmægler (Det tyske Industri og Handelskammer, IHK). I 2022 har jeg startet det tyske ejendomsmæglerfirma Priebe & Sørensen sammen med Meike Priebe der har over 20 års erfaring med skov og skovdrift (www.priebe-sorensen.com)

I kraft af et godt netværk og gode samarbejdspartnere kan jeg finde den ejendom du søger. Indtil nu arbejder vi i Danmark, Tyskland, Frankrig, Sverige og. Vi undersøger løbende ejendomsmarkedet i andre lande.

Vi hjælper med køb, salg, byggeansøgninger, evt. byggeri, forsyning (vand, el, spildevand). Vi giver dig et overblik over udgifter og evt. restriktioner og hvad jagtmulighederne er i de forskellige områder. Vi har et opdateret indblik i prisudviklingen i de forskellige lande.

Med tidligere arbejde som natur- og miljøchef og direktør i danske kommuner, med deltagelse i EU-kommissionsarbejdsgrupper på naturområdet og en del internationalt arbejde, er jeg klædt ret godt på til at finde rundt i de forskellige regler m.v. som man skal kende for at købe en ejendom i udlandet.

Jeg har gået på jagt i mange lande i og uden for Europa og jeg har arrangeret mange ture selv. Særligt fuglejagten i de skandinaviske fjelde sætter jeg pris på.

Jeg holder mest af alt af rype- og skovfuglejagt i norden. Naturen og samarbejdet med min hund i fjeldet smelter for mig samme i en sublim oplevelse, hvor man også er fysisk aktiv.

Jeg har i mange år haft tysk ruhåret, og med Aya har vi i oktober 2019 været med til tyske avls- og anlægsprøve for hunde under 2 år “Hegewald” syd for Frankfurt. Vi arbejder nu videre mod fuldbrugsprøverne!

Se desuden vores tyske side Priebe und Sorensen

Priebe und Sörensen er vores tyske ejendomsselskab, hvor vi målrettet servicerer de tysktalende lande. Vores fokus og speciale er skov-, land-, natur- og jagtejendomme i Nordtyskland.