Inviter jagtkammeraterne på jagt i din egen skov eller dit eget jagtområde.

Skandinavisk Natur og Jagt har et udbud af attraktive skov-, natur – og jagtejendomme i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien, Portugal, Polen. Vi kender erhvervelsesreglerne og jagtmulighederne i de respektive lande – i flere lande er jagtretten fx ikke en del af ejendomsretten.

Vi finder prisgunstige ejendomme, som har investeringspotentiale. Hvorfor ikke have direkte glæde og rekreativ udbytte af din investering!

Ejendomme til salg

186 hektar i det sydlige Estland

Read More

28,5 hektar ved Örebro, Sverige. God jagt – stærke bukke, elg, vildsvin, dåvildt og kronvildt

Dejlig ugeneret skov og mose på 28,5 ha udbydes til salg. Arealet, der er beliggende i et sammenhængende stykke, Befinder sig i et vildt rigt område ca 30 km øst for Ørebro.  Der er cirka er 12 ha skov og resten er mose og spredt beplantning. Der er ikke udarbejdet en skovplan for stykket. Området er
Read More

6 ha i Värmland, Sverige med 3800 hektar jagtret.

Read More

Preussisk Herregård – Polen

Read More

Skov- og jagtejendomme i Danmark

SNJ får løbende både større og mindre skov- og jagtejendomme til salg i Danmark. Ofte sælges de uden annoncering da efterspørgslen er rimelig stor.  Send en e-mail hvis du søger en dansk ejendom, så skal vi forsøge at finde den til dig.
Read More

Skovejendom Kalmar, Sverige

Read More

Slot med 850 hektar

Slot med 850 hektar 1½ time syd for Paris. Fantastiske bygninger og landskab. 350 Hektar landbrug og 500 hektar skov. Pris 17 mio. Euro. 
Read More

SOLGT – 20 hektar skov med jagtret i VVO – 6600 hektar jagtområde

En sammenhængende skovejendom på knap 20 hektar i Dalarna, Sverige med tilhørende jagtret på 6600 hektar. Skoven er 19,8 hektar og det giver adgang til et stort jagtområde. Der er tjur, urfugl, hjerpe, råvildt, elge og bæver som de vigtigste vildtarter i området. Skoven er beliggende ca. 20 km vest for Mora. Pris 560.000 Dkk
Read More